FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava-Gospodarstvo-za četvrtak, 22. rujna

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iinformacije za četvrtak, 22. rujna:
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje i informacije za četvrtak, 22. rujna:

ZAGREB - Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) na konferenciji za novinare predstavit će program i predavače na 6. konferenciji o odnosima s javnošću koja će se od 28. do 30. rujna održati u Zadru. Riječ o tradicionalnoj godišnjoj konferenciji Udruge koja okuplja više od 600 djelatnika koji se bave poslovima vezanima uz odnose s javnšću (PR), a na kojoj će se govoriti o utjecaju reputacije na poslovnih uspjeh korporacija, odnosu PR-a i medija, PR-u u neprofitnom sektoru itd. (11 sati, Profil Megastore, Bogovićeva 7).

ZAGREB - TouristShop online projekt riječke tvrtke Vogon internet usluge bit će predstavljen u prostorijama tvrtke Microsoft Hrvatska (11 sati, Turinina 3).

UMAG - Informatička tvrtka IBM Hrvatska organizira treći IBM Forum na kojem se očekuje 400-ak sudinika, a posebnost ovogodišnje konferencije je obilježavanje 10. obljetnice IBM Hrvatska kao i više od 70 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu.

Više od 40 IBM-ovih stručnjaka sudionicima će govoriti o novim dostignućima u IT sektoru, IBM softveru, informatičkoj sigurnosti, zaštiti informacijskog sustava u bankarstvu, biti će i prikazana neka od poslovnih rješenja u hrvatskim tvrtkama poput VIPNeta, Gradskom poglavarstvu Grada Zagreba...

ZAGREB - Industrijska proizvodnja u Hrvatskoj u kolovozu povećana je za 4,7 posto u odnosu na kolovoz prošle godine, a u prvih osam mjeseci ove godine porasla je za 4,8 posto u odnosu na proizvodnju u istom prošlogodišnjem razdoblju, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Podatci za kolovoz pokazuju nastavak rasta industrijske proizvodnje koji se bilježi od travnja kada je industrijska proizvodnja porasla za 6,3 posto, da bi u svibnju i lipnju zabilježila još veće stope rasta, od 8,2 posto, te 12,3 posto, a u srpnju je njezin rast bio 5,4 posto.

ZAGREB - Na hrvatskim autocestama u prvih šest mjeseci ove godine zabilježen promet 20,93 milijuna vozila pri čemu su prihodi od cestarina bez PDV-a iznosili 586,77 milijuna kuna, što je za 24,4 posto više u odnosu na prvo polugodište prošle godine, objavila je u svom Biltenu Hrvatska udruga koncesionara za autoceste s naplatom cestarine (HUKA).

Najviše vozila, 12,71 milijuna, bilo je na autocestama kojima gospodari tvrtka Hrvatske autoceste (HAC)

Urednica: Davorka Stanešić

Tel: 01/4808 680

Faks: 01/4808 821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙