FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obradović podnio ostavku

BEOGRAD, 21. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Kao što se i očekivaloizbornik košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Željko Obradovićpodnio je danas ostavku, objavila je agencija Reuters.
BEOGRAD, 21. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Kao što se i očekivalo izbornik košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Željko Obradović podnio je danas ostavku, objavila je agencija Reuters.

Ostavku je Obradović najavio još sinoć nakon šokantnog poraza od Francuske 71-74 u susretu za plasman u četvrtfinale EP-a. Govoreći o atmosferi u reprezentaciji SCG na konferenciji za novinare nakon utakmice, Obradović je kazao da nikad nije vidio gore ljude.

"Oni među sobom ne govore. Svatko je gledao svoj interes i radio što hoće, dolaze u hotel u pet ujutro. Nitko nije slušao ono što smo se dogovarali na treninzima. Moja je greška što ih nisam barem šestoricu potjerao s priprema", kazao je razočarni Obradović, i upitao:"Čega da ja budem selektor? Čega? Sada sam za bolnicu".

Objašnjavajući što se u stvari događalo u reprezentaciji prvih favorita EP-a, Obradović je rekao: "Pa kakva je to momčad kad se na 15 razlike za nas igrači svađaju zato što jedan drugom nije dodao loptu, da se igrač ne želi vratiti u obranu jer nije dobio loptu? Pa oni se natječu tko će zadnji doći na sastanak kako bi ispao veći mangup".

Beogradski dnevnik Blic objavio je danas kako je policija morala spašavati igrače SCG od razjarenih navijača pri odlasku iz dvorane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙