FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Euroliga: Težak ždrijeb za Mladost i Jadran

ZAGREB/RIM, 19. rujna 2005. (Hina) - U Rimu je danas održan ždrijebdrugog kruga kvalifikacija za vaterpolsku Euroligu. Vaterpolistizagrebačke Mladosti igrat će na kvalifikacijskom turniru u talijanskomCamogliju, a protivnici su im ruski Spartak, mađarski Szeged italijanski Pro Recco.
ZAGREB/RIM, 19. rujna 2005. (Hina) - U Rimu je danas održan ždrijeb drugog kruga kvalifikacija za vaterpolsku Euroligu. Vaterpolisti zagrebačke Mladosti igrat će na kvalifikacijskom turniru u talijanskom Camogliju, a protivnici su im ruski Spartak, mađarski Szeged i talijanski Pro Recco.

Splitski Jadran nalazi se u skupini sa španjolskom Barcelonetom, mađarskim Vasasom i Primorcem iz Kotora, a turnir se održava u Barceloni.

Drugi krug kvalifikacija održava se od 30. rujna do 2. listopada, a Euroligu će izboriti po dvije prvoplasirane momčadi iz svake kvalifikacijske skupine.

Osam europskih državnih prvaka izravno je osiguralo plasman u Euroligu. Uz dubrovački Jug, tu su još Spandau 04 (Nje), Olympique Marseille (Fra), Savona (Ita), Šturm 2002 (Rus), Jadran Herceg Novi (SCG), Barcelona (Špa), Honved (Mađ).

SKUPINE DRUGOG KRUGA KVALIFIKACIJA ZA EUROLIGU:

Skupina E (Camogli) -

Mladost Zagreb (Hrv)

Spartak Volgograd (Rus)

Szeged (Mađ)

Pro Recco (Ita)

Skupina F (Barcelona) -

Vasas (Mađ)

Barceloneta (Špa)

Jadran Slobodna Dalmacija (Hrv)

Primorac Kotor (SCG)

Skupina G (Atena) -

Posillipo (Ita)

Cannstatt 1898 (Nje)

Ethnikos (Grč)

Heybeliada Istanbul (Tur)

Skupina H (Beograd) -

Partizan (SCG)

Olympic Nica (Fra)

Sintez Kazan (Rus)

Olympiakos (Grč)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙