FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP hokej na travi: Obje hrvatske reprezentacije ostaju u trećoj jakosnoj skupini

VINICA/PRAG, 16. rujna 2005. (Hina) - Hrvatske reprezentacije u hokejuna travi i sljedeće će godine igrati u trećoj jakosnoj skupiniEuropskog prvenstva. Hokejaši su u odlučujućoj utakmici za ulazak udrugu jakosnu skupinu izgubili u ukrajinskoj Vinici od Portugala sa0-3 (0-0), dok su hokejašice također u odlučujućem dvoboju za prolazaku viši rang natjecanja u Pragu izgubile od domaćina Češke sa 1-5(0-3).
VINICA/PRAG, 16. rujna 2005. (Hina) - Hrvatske reprezentacije u hokeju na travi i sljedeće će godine igrati u trećoj jakosnoj skupini Europskog prvenstva. Hokejaši su u odlučujućoj utakmici za ulazak u drugu jakosnu skupinu izgubili u ukrajinskoj Vinici od Portugala sa 0-3 (0-0), dok su hokejašice također u odlučujućem dvoboju za prolazak u viši rang natjecanja u Pragu izgubile od domaćina Češke sa 1-5 (0-3).

Nažalost, kompletna hrvatska reprezentacija u Vinici je u posljednja dva dana imala probavnih teškoća tako da se u završnici nije uspjela oduprijeti Portugalcima. Dugo su naši hokejaši držali rezultat 0-0, no u završnici dvoboja ponestalo im je snage, te su izgubili s konačnih 0-3.

Hokejašice nisu imale previše izgleda od mnogo boljih Čehinja, dvoboj je bio odlučen već u prvom poluvremenu, a u nastavku je jedini pogodak za Hrvatsku postigla Jelena Kupres.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙