FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jardel potpisao za Goias

SAO PAULO, 16. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Najbolji europski napadač1999. i 2002. godine Brazilac, Mario Jardel Ribeiro (31) karijeru ćenastaviti u redovima brazilskog nogometnog prvoligaša, Goiasa.
SAO PAULO, 16. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Najbolji europski napadač 1999. i 2002. godine Brazilac, Mario Jardel Ribeiro (31) karijeru će nastaviti u redovima brazilskog nogometnog prvoligaša, Goiasa.

Jardel je prije nekoliko godina bio jedan od najboljih svjetskih napadača, međutim nakon razvoda i teške depresije karijera mu je u silaznoj putanji, a čak je razmišljao i o prekidu igranja.

Brazilac se proslavio u Portu postigavši više od 100 pogodaka, a u dresu portugalske momčadi 1999. godine osvojio je "Zlatnu kopačku" kao najbolji strijelac Europe sa 36 pogodka. Odlične igre pružao je i u turskom Galatasarayau, te Sportingu. U klubu iz Lisabona 2002. godine ponovo je osvojio "Zlatnu kopačku" sa 42 pogotka. Međutim, nakon razvoda zaredao je nekoliko neuspješnih avantura - Bolton, Palmeiras, Newell's Old Boys, Alaves i Nancy. Karijeru će sada pokušati spasiti u Goiasu, momčadi koja se nalazi na četvrtom mjestu brazilskog prvenstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙