FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 14. rujna

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu,14. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 14. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Primanje u Ministarstvu znanosti obrazovanja i športa na kojem će ministar Dragan Primorac ugostiti hrvatsku kadetsku taekwondo reprezentaciju, te Hrvatsku sveučilišnu sportsku reprezentaciju (velika dvorana Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, 10.30 sati).

ZAGREB - U sklopu Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma (JZMV) održat će se tradicionalni Hrvatski gospodarski forum - susret premijera Ive Sanadera i članova Vlade s hrvatskim gospodarstvenicima. Tema ovogodišnjeg foruma je 'Konkurentnost Hrvatske na putu prema Europskoj uniji'. Organizatori skupa su Hrvatska gospodarska komora i Zagrebački velesajam (11 sati, Zagrebački velesajam, Kongresni centar, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Sjednica Odbora za pomorstvo, promet i veze Hrvatskoga sabora na kojoj će među inim biti riječi i o epikontinentalnom pojasu s obzirom na slovensko stajalište te pitanje prodaje Transporta šibenske Tvornice lakih metala (TLM) (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, soba br. 202, u 12,00 sati).

ZAGREB - Sjednica Odbora za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Hrvatskoga sabora (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, soba br. 202, u 13, 00 sati).

UMAG - Nakon radnoga posjeta Istarskoj županiji ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković i ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta govorit će na konferenciji za novinare o aktualnoj problematici gospodarenja morem i obalom u Istarskoj županiji (Prostorije Gradske vijećnice u Umagu, G. Garibaldija 6, u 12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙