FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Davis CUP - Safin definitivno otpao

MOSKVA, 13. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Pobjednik Australian Opena,Marat Safin definitivno je otpao s liste ruske reprezentacije koju upolufinalu Davis Cupa očekuje gostovanje u Hrvatskoj.
MOSKVA, 13. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Pobjednik Australian Opena, Marat Safin definitivno je otpao s liste ruske reprezentacije koju u polufinalu Davis Cupa očekuje gostovanje u Hrvatskoj.

"Marat još najmanje mjesec dana neće moći normalno trenirati. U Split dolazimo bez njega," kazao je prvi čovjek ruske reprezentacije Šamil Tarpiščev.

Safin već duže vrijeme ima problema s ligamentima koljena, zbog čega je propustio četvrtfinalni ogled Davis Cupa protiv Francuske (3:2) kao i posljednji Grand Slam turnir sezone, US Open.

"Hrvatska je veliki favorit. I sa Safinonm u sastavu hrvatska reprezentacija bi u Splitu na brzoj podlozi bila u velikoj prednosti. No, nismo se predali. Imamo odličnu momčad koja može svakoga pobijediti," dodao je Tarpiščev.

Rusi će mjesto u finalu pokušati dohvatiti predvođeni Nikolajom Davidenkom, a u satavu su i Mikhail Južnji, te Igor Andreev, dok je umjesto Safina poziv dobio Dmitri Tursunov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙