FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 14. rujna

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza srijedu, 14. rujna.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za srijedu, 14. rujna.

ZAGREB - Sjednica Odbora za pomorstvo, promet i veze Hrvatskoga sabora na kojoj će među inim biti riječi i o epikontinentalnom pojasu s obzirom na slovensko stajalište te pitanje prodaje Transporta šibenske Tvornice lakih metala (TLM). (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, soba br. 202, u 12,00 sati)

ZAGREB - Sjednica Odbora za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Hrvatskoga sabora. (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, soba br. 202, u 13, 00 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Stranke demokratske akcije Hrvatske (SDA) na kojoj će se govoriti o izbornoj skupštini stranke koja će se održati 2. listopada u Zagrebu. (Mandaličina ulica 17, u 10,00 sati)

ZAGREB - U prigodi ovogodišnjeg Svjetskoga dana limfoma, predstavnici Hrvatske udruge leukemije i limfoma govorit će na konferenciji za novinare o problemima i ranom prepoznavanju bolesti limfoma. (Trg hrvatskih velikana 2/2, u 11,30 sati)

ZAGREB - 11. sjednica Gradskoga poglavarstva. (Trg Stjepana Radića 1, u 13,00 sati)

PULA - Konferencija za novinare Vijeća mladih Porečko-pulske biskupije na kojoj će biti riječi o proglašenju "Godine mladih" i "Nacionalnom susretu hrvatske katoličke mladeži, Pula 2006.". Na konferenciji će govoriti biskup porečko-pulski mons. Ivan Milovan. (Župni ured Pulske katedrale, u 11,00 sati)

UMAG - Nakon radnoga posjeta Istarskoj županiji ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković i ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta govorit će na konferenciji za novinare o aktualnoj problematici gospodarenja morem i obalom u Istarskoj županiji. (Prostorije Gradske vijećnice u Umagu, G. Garibaldija 6, u 12 sati)

ZAGREB - Predstavljanje putopisno-memoarske knjige Ezre Ukrainčeka "Erec Izrael (1921.-1924.)" O knjizi će govoriti dramski umjetnici Zora Dirnbach i Miroslav Međimorec, književnik Đuro Vidmarović i urednik knjige Josip Pavičić. (Društvo hrvatski književnika, trg bana jelačića 7/1, u 12,00 sati)

ZAGREB - Sjednica Hrvatskoga povjerenstva za UNESCO, na kojoj će u Ministarstvu kulture biti predstavljen dossier s nominacijom Starogradskoga polja na otoku Hvaru za Listu svjetske baštine. (Runjaninova 2, u 10,00 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu 35. jubilarnih Varaždinskih baroknih večeri. (Novinarski dom, Perkovčeva 2, u 10,00 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙