FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arsenal ne podcjenjuje Thun

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Prema mišljenju menadžera Arsenala,Arsenea Wengera, poraz njegove momčadi u subotnjoj prvenstvenojutakmici od Middlesbrougha, korist će londonskim Topnicima, koji usrijedu u susretu Lige prvaka igraju protiv švicarskog Thuna.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Prema mišljenju menadžera Arsenala, Arsenea Wengera, poraz njegove momčadi u subotnjoj prvenstvenoj utakmici od Middlesbrougha, korist će londonskim Topnicima, koji u srijedu u susretu Lige prvaka igraju protiv švicarskog Thuna.

Arsenal je na startu Premier lige doživio dva poraza u četiri prva kola, a uz to je ostao bez svog najboljeg igrača, francuskog reprezentativnog napadača Thierryja Henryja, koji mora mjesec dana mirovati kako bi se oporavio od operacije prepona.

"Poraz od Middlesbrougha mobilizirao je moje igrače, koji su vrlo ozbiljno shvatili susret s Thunom, prvi u posljednjih 10 godina, koji će odigrati protiv jedne momčadi koja igra amaterski nogomet" - izjavio je Wenger. "Sada više nismo u situaciji da bilo kojeg protivnika shvatimo olako, podcjenivački. Razočaravajući poraz od Bore (1:2) sve nas je osvijestio i zato sam siguran da ćemo iz njega izvući korisnu pouku. Srećom u sljedećih 5 tjedana nećemo se susretati s preteškim protivnicima pa se nadam da ćemo uspješno prebroditi odsutnost Henryja. On je svjetska klasa i takav će ponovno biti kad se vrati na teren oporavljen od ozljede koja ga je mjesecima mučila jer je zbog nje trpio jake bolove. Njegova odsutnost iz momčadi prilika je za neke mlađe igrače, Robina van Persiea, Jose Antonija Reyesa i Quincyja Owusu Abeyiea, da iskažu sve svoje vrijednosti. Imamo dobru momčad pa uopće ne sumnjam da ćemo uskoro učvrstiti svoju poziciju u vrhu ljestvice Premier lige."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙