FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 13. rujna

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak,13. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 13. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Međunarodni skup NATO Advanced Research Workshop "Remote Cardiology Consultations Using Advanced Medical Technology". Skup je posvećen pitanjima telemedicine, a nazočit će mu najviši dužnosnici NATO saveza zaduženi za medicinu. Na skupu će među ostalima biti i hrvatski ministri Kolinda Grabar Kitarović, Neven Ljubičić, Dragan Primorac i Berislav Rončević. U sklopu skupa bit će predstavljena i knjiga liječnika Ivice Klapana i Ive Čikeša "Telemedicina" objavljena na engleskom jeziku (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u 8,30 sati).

ZAGREB - Otvara se 81. Jesenski međunarodni Zagrebački velesajam (JMZV), za čijega će se trajanja do 18. rujna, na oko 92 tisuće kvadratnih metara izložbene površine predstaviti 1.750 izlagača iz 40 zemalja (10 sati, Kongresna dvorana, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Konferencija za novinare HNS-ove predsjednice kluba u Skupštini grada Zagreba Morane Paliković Gruden i gradskog zastupnika Joze Radoša (Gradska organizacija HNS-a, Ilica 61 u 10,30 sati).

ZAGREB - 27. sjednica Predsjedništva Hrvatskoga sabora s predsjednicima klubova zastupnika koju je sazvao predsjednik Sabora Vladimir Šeks. Na sjednici će se raspravljati o dnevnom redu sljedeće saborske sjednice i o pristiglim molbama za pokroviteljstva Hrvatskoga sabora (Hrvatski sabor u 12,00 sati - Dvorana Ante Starčevića - soba br. 149).

ZAGREB - Otvorenje izložbe Ljube Ivančića "Aktovi" (Umjetnički paviljon, Trg kralja Tomislava 22, u 20,00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙