FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK, 13. RUJNA

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza utorak, 13. rujna.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za utorak, 13. rujna.

ZAGREB - 27. sjednica Predsjedništva Hrvatskoga sabora s predsjednicima klubova zastupnika koju je sazvao predsjednik Sabora Vladimir Šeks. Na sjednici će se raspravljati o dnevnom redu sljedeće saborske sjednice i o pristiglim molbama za pokroviteljstva Hrvatskoga sabora. (Hrvatski sabor u 12,00 sati - Dvorana Ante Starčevića - soba br. 149).

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a i Vlade Ivo Sanader održat će u prostorijama HDZ-a konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o aktualnoj političkoj situaciji. (HDZ, Trg žrtava fašizma 4 u 12 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare HNS-ove predsjednice kluba u Skupštini grada Zagreba Morane Paliković Gruden i gradskog zastupnika Joze Radoša. (Gradska organizacija HNS-a, Ilica 61 u 10,30 sati)

ZAGREB - Međunarodni simpozij "Multinacionalne postrojbe Vojne policije u međunarodnim operacijama potpore miru". (Vojarna "Petar Zrinski", Ilica 256 B, u 8,10 sati)

ZAGREB - Međunarodni skup NATO Advanced Research Workshop "Remote Cardiology Consultations Using Advanced Medical Technology". Skup je posvećen pitanjima telemedicine, a nazočit će mu najviši dužnosnici NATO saveza zaduženi za medicinu. Na skupu će među ostalima biti i hrvatski ministri Kolinda Grabar Kitarović, Neven Ljubičić, Dragan Primorac i Berislav Rončević. U sklopu skupa bit će predstavljena i knjiga liječnika Ivice Klapana i Ive Čikeša "Telemedicina" objavljena na engleskom jeziku. (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u 8,30 sati )

VUKOVAR - O tijeku obnove u ratu razrušene rodne kuće prvog hrvatskog nobelovca Vukovarca Lavoslava Ružičke bit će riječi na konferenciji za novinare upraviteljice Fundacije "Ružičkina kuća" Maje Rendulić i gradonačelnika Vukovara Tomislava Šote. Istom prigodom potpisat će se i donatorski ugovor između Fundacije "Ružičkina kuća" i tvrtke INA d.d. zagreb. (Gradska vijećnica Ulica Dr. Franje Tuđmana 1 u 15,30 sati)

ZAGREB - Otvorenje izložbe Ljube Ivančića "Aktovi" (Umjetnički paviljon, Trg kralja Tomislava 22, u 20,00 sati)

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Nizozemski autoportret" - predstavlja se 17 nizozemskih umjetnika. (Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, u 19,00 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Gradskoga dramskog kazališta Gavela na kojoj će se govoriti o novoj kazališnoj sezoni, a bit će predstavljene i nove web stranice Kazališta. (Frankopanska 10, u 12,00 sati)

ZAGREB - Predstavljanje edukativnoga projekta Muzeja suvremene umjetnosti Mapa Richter "Sistematsko i spontano". (Vila Richter, Vrhovec 38, u 12,00 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Serđo Obratov

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙