FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 12. rujna 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 12,30 sati
ZAGREB, 12. rujna 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati

ŠIBENIK/TISNO - Općinski sud u Tisnom, utemeljen odlukom Zastupničkog doma Sabora 1997. za područje tišnjanske, murterske i pirovačke općine, otvorila je danas u nazočnosti najviših predstavnika sudbene vlasti ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i ključeve sudske zgrade predala predsjednici suda Biserki Boljat. Tišnjanski sud preuzet će oko 2500 predmeta Općinskog suda u Šibeniku, a njegove će usluge koristiti oko 8000 građana s tog područja.

ZAGREB - Najizvođeniji hrvatski dramatičar Miro Gavran u iduća četiri mjeseca imat će čak pet inozemnih premijera u češkom Brnu, Parizu, njemačkom Bautzenu, brazilskom Rio de Janeirou, poljskom Krakovu - priopćio je danas Presscut. Tekstovi hrvatskog dramatičara Mire Gavrana dosad su prevedeni na 25 jezika, njegove drame i komedije premašile su broj od stotinu i trideset premijera, a vidjelo ih je više od milijun i pol gledatelja, navodi se u priopćenju.

ZAGREB - Zagrebačka policija pronašla je oko 100 grama heroina u automobilu 26-godišnjaka za kojega se sumnja da je nabavljao veće količine droge, prepakiravao ju i preprodavao na području Zagreba. Pretražen je i stan 26-godišnjaka, a u njemu je pronađeno još 14.800 kuna, te nekoliko novčanica u stranim valutama. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog zloporabe opojnih droga jučer priveden u Istražni odjel Županijskog suda u Zagrebu.

ZAGREB - Skupina mladića sinoć je u Novom Zagrebu bejzbolskom palicom teško ozlijedila 65-godišnjaka jer im nije dopustio da se provozaju na vrtuljku, izvijestila je zagrebačka policija. Četvorica nepoznatih počinitelja sinoć su oko 23 sata u dvorištu dobrovoljnog vatrogasnog društva, u naselju Botinec, zatražila od 65-godišnjaka da se provozaju na vrtuljku koji je već bio zatvoren. Jedan od nasilnika udario je 65-godišnjaka drvenom palicom po lijevoj ruci, te je s prijelomom petoga prsta prevezen u Kliniku za traumatologiju. Za nasilnicima se traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙