FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP boćanje (juniori): Dvije medalje za Hrvatsku

NOVA GORICA, 9. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski juniori osvojili su upetak dvije medalje na Svjetskom prvenstvu u boćanju koje se održava uslovenskoj Novoj Gorici. Goran Percan je u disciplini krug osvojiosrebro, dok je Roberto Iskra u disciplini pojedinačno klasičnobrončani.
NOVA GORICA, 9. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski juniori osvojili su u petak dvije medalje na Svjetskom prvenstvu u boćanju koje se održava u slovenskoj Novoj Gorici. Goran Percan je u disciplini krug osvojio srebro, dok je Roberto Iskra u disciplini pojedinačno klasično brončani.

Percan je u finalu svoje discipline izgubio od Francuza Duranda sa 22-25, dok je Iskra u dvoboju za treće mjesto sa 13-4 svladao Talijana Fanepu.

Naši juniori će u subotu imati priliku obogatiti svoju zbirku medalja. Percana čeka nastup u finalu preciznog izbijanja, Jerčić će nastupiti u finalu brzinskog izbijanja, štafeta će se sa Slovenijom boriti za brončano odličje, dok je naš par izborio nastup u polufinalu gdje ga očekuje dvoboj protiv Tunisa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙