FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 8. rujna

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza četvrtak, 8. rujna.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za četvrtak, 8. rujna.

ZAGREB - Sjednica hrvatske Vlade (Trg Sv. Marka 2 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika SDP-a Ivice Račana (Iblerov trg 9 u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske stranke prava (HSP) na temu "Zahtjevi za preispitivanjem strategije obrane i nacionalne sigurnosti" (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6 dvorana "Ivana Kukuljevića" u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica zagrebačkog Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića 1, dvorana 372 u 11 sati), nakon koje će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i dekanica Građevinskog fakulteta Dubravka Bjegović potpisati Sporazum o srednjoročnoj suradnji u razdoblju od 2005. do 2008. između Poglavarstva i Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (dvorana 372 u 12,15 sati).

SLAVONSKI BROD - Predsjednik Republike Stjepan Mesić bit će nazočan svečanosti otvaranja tvornice "Saint-Jean Industries" (12,50 sati), a izjava za medije predviđena je u 13,40 sati.

RIJEKA - Sjednica Primorsko-goranske županijske Skupština kojoj će se raspravljati o privatizaciji hotelskih društava u većinskom državnom vlasništvu. Na sjednicu su pozvani predstavnici Vlade, ministarstva mora, turizma prometa i razvitka te gospodarstva, radnici poduzetništva, Hrvatskog fonda za privatizaciju, više gradova i općina, tvrtaka Liburna Riviera Hotela d.d. (LRH), Imperiala d.d. i Jadrana d.d. te predstavnici sindikata, turističkih zajednica, gospodarske i obrtničke Komore. Županijska skupština je prije desetak dana donijela zaključke u kojima se od Vlade traži da poduzme sve da se dionice LRH-a vrate u državni portfelj i u kojima je ocijenjeno da se privatizacija LRH, Imperijala i Jadrana ne može provesti bez sudjelovanja jednica lokalne i područne samouprave (Dvorana "Transadria", Riva Boduli 1 u 10 sati).

VIS - Britanski veleposlanik John Ramsden posjetit će Vis u povodu svečane komemoracije u spomen na britanske vojnike poginule na otoku Visu u vrijeme II. svjetskog rata (12 sati).

ZAGREB - Otvaranje izložbe Milan Trenc: Retrospektiva 1980 -2005, strip, ilustracija, film (Galerija Klovićevi dvori; Jezuitski trg 4 u 19 sati).

ZAGREB - Izložba Petar Barišić "Objekti i skulpture" (Galerija Bernardo Bernardi, Ulica grada Vukovara 68 u 20 sati).

MARINCI - Biskup đakovački i srijemski msgr. Marin Srakić posvetit će tijekom euharistijskog slavlja u Marincima na vinkovačkom području obnovljenu crkvu Male Gospe (10 sati). Crkva je pogođena i minirana tijekom Domovinskog rata, a temeljni kamen za njezinu obnovu blagoslovio je papa Ivan Pavao II. tijekom pastoralnog posjeta Osijeku 2003.

Dežurni urednici na desku:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙