FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Siemens i Promet d.o.o. pustili u rad novi sustav naplate parkinga u Splitu

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Siemens d.d. i splitska tvrtka zaupravljanje gradskim prometom Promet d.o.o. pustili su danas u radnovi sustav naplate parkinga, koji će rabiti novu tehnologiju Mifare bezkontaktnih (smart) kartica, priopćeno je iz Simensa.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Siemens d.d. i splitska tvrtka za upravljanje gradskim prometom Promet d.o.o. pustili su danas u rad novi sustav naplate parkinga, koji će rabiti novu tehnologiju Mifare bezkontaktnih (smart) kartica, priopćeno je iz Simensa.

Sustav je pušten u rad na parkiralištu na Kragićevoj poljani u Splitu na kojoj je 200 parkirnih mjesta.

Siemens je Prometu ustupio prvi sustav koji se sastoji od ulazno/izlaznog terminala, dvije rampe, ručne blagajne i središnjeg sustava za upravljanje, obradu i pohranu podataka.

Smart kartica omogućava vlasniku uslugu parkiranja bez naplate na licu mjesta uz najviši mogući stupanj zaštite podataka.

Korisnik će karticu moći kupiti u jednoj od poslovnica Prometa. Na kartice, koji će vozač prisloniti na predviđeno mjesto prilikom parkiranja, bit će pohranjeni njegovi i podaci o vozilu.

Tvrtka Siemens, ističe se u priopćenju, ove godine obilježava i desetu godišnjicu od otvaranja regionalnog ureda u Splitu, u kojemu je zaposleno 90 djelatnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙