FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maniche ostaje u Dynamu

MOSKVA, 6. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je vezni igračportugalske nogometne reprezentacije, Maniche poručio kako više neželi igrati za moskovski Dynamo, čelnici ruske momčadi nisu se prvišeuznemirili.
MOSKVA, 6. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je vezni igrač portugalske nogometne reprezentacije, Maniche poručio kako više ne želi igrati za moskovski Dynamo, čelnici ruske momčadi nisu se prviše uznemirili.

"Maniche ima petogodišnji ugovor i prema tome on je naš igrač. Nema govora o njegovom napuštanju Moskve," poručio je generalni direktor Dynama, Juri Zavarzin.

Portugalac je u Dynamo stigao ovog ljeta kao velika zvijezda za 16 milijuna eura odštete, međutim nije se uspio nametnuti na travnjaku.

"Ne sviđa mi se Rusija, ne sviđa mi se ruski nogomet niti mi odgovara ruska klima," požalio se Portugalac, koji je briljirao na posljednjem europskom prvenstvu.

"Maniche se nije žalio nikome u klubu, a na pisanje novina se ne osvrćemo. Ukoliko nije zadovoljan vjerujem kako će se obratiti nekom od čelnika kluba kako bi mu pomogli u prilagodbi," dodao je Zavarzin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙