FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

US Open: Venus bolja od sestre Serene

NEW YORK, 5. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nedjelju je na US Openuobilježio dvoboj sestara Williams, a slavila je starija sestra Venussa 7-6, 6-2.
NEW YORK, 5. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nedjelju je na US Openu obilježio dvoboj sestara Williams, a slavila je starija sestra Venus sa 7-6, 6-2.

Obje su učestalo griješile, što najbolje pokazuje podatak o neprisiljenim pogreškama. Serena ih je načinila 30, a Venus jednu manje.

Pobjeda starije sestre donekle je bila očekivana. Serena je nakon trijumfa na Australian Openu imala pregršt problema s ozljedama gležnja i koljena. Unatoč tome, Serena smatra kako danas igra bolje negoli na početku sezone.

"Venus je jedina koja me je mogla ovdje pobijediti. Znam da to zvuči prilično samouvjereno. No, ja doista tako mislim", kazala je Serena Williams nakon poraza.

Venus Williams će u četvrtfinalu igrati protiv prve favoritkinje Belgijanke Kim Clijsters, koja je razbila Mariju Vento-Kabchi sa 6-1, 6-0.

Najzgodnija tenisačica na Touru Ruskinja Marija Šarapova isprašila je Indijku Mirzu sa 6-2, 6-1. Sljedeća protivnica joj je sunarodnjakinja Nadja Petrova, koju je dobila u četvrtfinalu ovogodišnjeg Wimbledona.

Prvi tenisač svijeta Švicarac Roger Federer plasirao se u osminu finala, pobijedivši Belgijanca Oliviera Rochusa 6-3, 7-6, 6-2. Federer i Rochus vrlo se dobro poznaju, zajedno su trenirali dok su bili juniori. Federer u idućem kolu igra protiv Nijemca Nicolasa Kiefera, kojemu je US Open jedan od najdražih turnira.

"Mečevi protiv Kiefera u Cincinnatiju i Wimbledonu bili su prilično izjedančeni. Uostalom Kiefer je jedini koji mi je oduzeo set u Wimbledonu. U posljednjih nekoliko mjeseci jako je napredovao i očekujem težak meč", rekao je Federer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙