FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 5. rujna

ZAGREB, 4. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 5. rujna.
ZAGREB, 4. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 5. rujna.

DUBROVNIK - Otvaranje Četvrte europsko-američke škole iz forenzičke genetike na kojoj će do 9. rujna sudjelovati vodeći svjetski forenzičari i predavači među kojima su i dobitnik Nobelove nagrade za kemiju Robert Huber i ugledni forenzičar Henry Lee. Pedestak svjetskih stručnjaka iz područja sudske genetike i molekularne medicine predstavit će najpoznatije forenzičke slučajeve 20. stoljeća i nove tehnologije koje se koriste pri utvrđivanju identiteta osoba, počinitelja kaznenih djela (hotel Dubrovnik Palace, Masarykov put 20 u 9 sati).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetit će u povodu početka nove školske godine Osnovnu školu "Marija Jurić Zagorka". Kosor će ukazati na probleme pristupa školskim prostorima s kojima se susreću učenici s posebnim potrebama (Štefanovečka b.b. u 9 sati).

ZAGREB - Socijaldemokratski forum seniora SDP-a organizira tribinu o povratu duga umirovljenicima na kojoj će sudjelovati saborski zastupnik i predsjednik Odbora za obitelj, mladež i šport Davorko Vidović (Iblerov trg 9 u 18 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program proslave polaganja kamena temeljca za Crkvu hrvatskih mučenika, na Udbini 9. rujna. Na konferenciji će biti predstavljena i knjiga "Hrvatski mučenici za vjeru i dom" (Hrvatska biskupska konferencija, Kaptol 22 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu retrospektivne izložbe Ivan Tišov koja će u organizaciji zagrebačke Galerije Klovićevi dvori i osječke Galerije likovnih umjetnosti biti otvorena u utorak, 6. rujna. Izložba Ivana Tišova (1870.-1928.), bečkog đaka, slikara prve generacije hrvatske moderne obuhvaća stotinjak ulja na platnu, crteže, akvarele i pastele (Galerija Klovićevi Dvori, Jezuitski trg 4 u 10 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙