FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 4. rujna

ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaja zanedjelju, 4. rujna.
ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaja za nedjelju, 4. rujna.

DELNICE - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će Delnice u prigodi obilježavanja 200. godišnjice gradnje Lujzinske cete i pokretanja projekta "200 godina Lujzinske ceste". Predsjednik će sudjelovati na svečanoj akademiji u Radničkom domu (Školska ulica 26 u 12 sati). Mesić će prije toga (11 sati) razgovarati s gradonačelnicima i načelnicima goranskih gradova i općina te s gospodarstvenicima Delnica i Primorsko goranske županije (14,30 sati). Izjave za medije predviđene su za 14 sati.

LUDBREG - Svečanost "Deset dana Svete nedjelje". Održava se pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, a na njoj će sudjelovati i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (Svetište pred Zavjetnom kapelom Hrvatskog sabora u 10,30 sati).

ZAGREB - SDP će uoči početka školske godine održati konferenciju za novinare o školstvu i obrazovanju (Sjedište stranke, Iblerov trg 9 u 12 sati).

DAVOR - Memorijalna sjednica u povodu desete obljetnice progona Hrvata iz Bosne i Hercegovine i Banjalučke biskupije te prelaska rijeke Save 1995. godine. Sjednicu će održati Humanitarna udruga izbjeglih i raseljenih Hrvata BIH "Dr. Ivan Merz" i Zajednica useljenika i naseljenika Hrvatske (u 9 sati). Sudionici će iza deset sati krenuti na mjesto prelaska izbjeglica i prognanika.

ZAGREB - Konferencija za novinare Židovske općine Zagreb vezano uz informacije koje se u posljednje vrijeme pojavljuju u medijima, nakon što je dvotrećinskom većinom glasova Vijeća odlučeno da se ne sklapa novi ugovor s dosadašnjim rabinom Kotelom Dadonom (Židovska općina, Palmotićeva 16 u 9,30 sati).

ZAGREB - Europski dan Židovske baštine i kulture, koji će u zagrebačkoj Židovskoj općini biti obilježen otvorenjem izložbe "Svjedočanstva vremena", emitiranjem dokumentarne radio drame "Samo zajedno zovu se čovjek" i tradicionalnom židovskom glazbom uz Jewserse (Palmotićeva 16 u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne/poslijepodne - Milka Čurković

poslijepodne/navečer - Dubravka Dadić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙