FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Wales - Engleska 0:1

CARDIFF, 3. rujna 2005. (Hina/AFP) - Nogometna reprezentacija Engleskeupisala je važnu pobjedu u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo, štoće se iduće godine održati u Njemačkoj.
CARDIFF, 3. rujna 2005. (Hina/AFP) - Nogometna reprezentacija Engleske upisala je važnu pobjedu u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo, što će se iduće godine održati u Njemačkoj.

"Gordi Albion" je u dvoboju šest skupine u Cardiffu pred 70.715 gledatelja na Millennium stadionu pobijedio Wales 1:0. Pogodak odluke postigao je Cole u 54. minuti.

Ovom pobjedom Englezi su skočili na prvo mjesto skupine sa 19 bodova iz sedam susreta. Na drugom mjestu je Poljska s bodom manje, dok Austrija na trećem mjestu ima 11 bodova.

Wales: Coyne - Page (od 65. Collins), Gabbidon, Partridge - Duffy, Davies (od 70. Earnshaw), Fletcher, C. Robinson (od 54. Koumas), Ricketts - Giggs - Hartson

Engleska: Robinson - Young, Ferdinand, Carragher, Ash. Cole - Gerrard (od 84. Richardson), Beckham, Lampard - Wright-Phillips (od 68. Defoe), Rooney, J. Cole (od 76. Hargreaves)

Sudac: Ivanov (Rus)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙