FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 2. do 5. rujna

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Biometeorološke će prilike sutra učitavoj Hrvatskoj biti povoljne, što će povoljno djelovati na većinuljudi, a samo kod izuzetno osjetljivih ljudi, astmatičara ireumatičara moguće su manje smetnje zbog jutarnje magle i sparinetijekom dana, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod uBiometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 2. do 5. rujna .
ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Biometeorološke će prilike sutra u čitavoj Hrvatskoj biti povoljne, što će povoljno djelovati na većinu ljudi, a samo kod izuzetno osjetljivih ljudi, astmatičara i reumatičara moguće su manje smetnje zbog jutarnje magle i sparine tijekom dana, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u Biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 2. do 5. rujna .

U subotu, 3. rujan, iako će biometeorološke prilike i dalje biti uglavnom povoljne, zbog nestabilnog vremena u zapadnim predjelima Hrvatske moguće su manje poteškoće. Kod meteoropata i kroničnih bolesnika mogu se javiti poteškoće sa snom, a danju glavobolja i slabije raspoloženje. U Slavoniji i na južnom Jadranu biometeorološki će utjecaj biti povoljan.

U nedjelju, 4. rujna, biometeorološke će prilike u cijeloj Hrvatskoj biti povoljne. Stoga se kod meteoropata kao i kod kroničnih bolesnika ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenom.

U ponedjeljak, 5. rujna, nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika. Većina će se ljudi osjećati dobro i neće imati poteškoća uzrokovanih vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙