FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 1. rujna

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 1. rujna.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 1. rujna.

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti program Ministarstva pravosuđa za vođenje položenih ugovora čime je omogućeno stavljanje na internet cijele Knjige položenih ugovora sa 133.000 stanova u gradu Zagrebu. Tim programom trebalo bi se ubrzati usklađivanje zemljišnih knjiga sa stvarnim stanjem (Općinski sud u Zagrebu, Zemljišnoknjižni odjel u 12 sati).

ZAGREB - Sjednica zagrebačkog Gradskog poglavarstva (zgrada Poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata strojovođa Hrvatske o trenutačnom stanju u Hrvatskim željeznicama i sindikalnim aktivnostima (Klub strojovođa, Palmotićeva 57 u 11 sati).

ZAGREB - Hrvatski elektrogospodarski sindikat održat će konferenciju za novinare o odnosima Uprave Hrvatske elektroprivrede (HEP) i sindikata, ulasku Hrvatske u energetsku zajednicu jugoistočne Europe i novoj cijeni struje (Prostorije HEP-a, Vukovarska 37 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu humanitarne utrke Terry Fox Run kojom se prikupljaju novci za borbu protiv raka. "Terry Fox Run" trči se u cijelom svijetu u čast mladića Foxa kojemu je, nakon što je u 18 godini obolio od raka kostiju, amputirana noga. Kako bi prikupio novac za liječenje, krenuo je 1980. u trku po Kanadi koju je nazvao "Maratonom nade". Bolest mu je oduzela život u 22. godini kad je pretrčao pola Kanade. Akciju ove godine organiziraju kanadsko Veleposlanstvo, Hrvatska liga protiv raka, Uprava Jaruna i hotela The Regent Esplanade Zagreb. (Hotel The Regent Esplanade u 13 sati).

KRAPINA - Konferencija za novinare u povodu Tjedna kajkavske kulture Krapina 2005., što se održava od 4. do 10. rujna. U sklopu te manifestacije održat će se i jubilarne 40. Svečanosti kajkavskih popevki (Pučko otvoreno učilište Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13 u 12 sati).

ZAGREB - Otvaranje 11. bošnjačkih riječi u Hrvatskoj predavanjem "Europa i Islam" s posebnim osvrtom na odnose Hrvata i Bošnjaka (Islamski centar, Gavellina 40 u 20 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu 3. festivala svjetskog kazališta (GDK Gavella, Frankopanska 10 u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Dubravka Dadić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙