FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 31. kolovoza

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zasrijedu, 31. kolovoza, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 31. kolovoza, koje ćemo popratiti fotografijama.

PODTUREN - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić obići će područja stradala od poplave u Međimurskoj županiji. Predsjednik će dati izjavu za medije u naselju Lončarevo u Podturenu (u 12 sati).

ZAGREB - Inicijalni sastanak timova za razvoj i izgradnju "Integriranog informacijskog sustava za upravljanje sudskim predmetima - ICMS". Projekt predstavlja jedan od značajnijih ali i zahtjevnijih procesa u sklopu informatizacije hrvatskog

pravosuđa. Uz ministricu pravosuđa Vesnu Škare Ožbolt, koja će otvoriti sastanak o projektu će govoriti i predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin (Hotel The Regent Esplanade u 9 sati).

ZAGREB - Hrvatska udruga sindikata održat će konferenciju za novinare o stanju u hrvatskom gospodarstvu (Trg kralja Petra Krešimira 4 u 10 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Hrvoje Krstičević

Poslije podne: Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙