FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 31. kolovoza

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 31. kolovoza.
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 31. kolovoza.

PODTUREN/BRODSKO VINOGORJE - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić obići će područja stradala od poplave u Međimurskoj i Brodsko-posavskoj županiji. Predsjednik će dati izjave za medije u naselju Lončarevo u Podturenu (u 12 sati) te u ulici Košarevac u naselju Brodsko vinogorje (u 17,20 sati).

ZAGREB - Inicijalni sastanak timova za razvoj i izgradnju "Integriranog informacijskog sustava za upravljanje sudskim predmetima - ICMS". Projekt predstavlja jedan od značajnijih ali i zahtjevnijih procesa u sklopu informatizacije hrvatskog pravosuđa. Uz ministricu pravosuđa Vesnu Škare Ožbolt, koja će otvoriti sastanak o projektu će govoriti i predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin (Hotel The Regent Esplanade u 9 sati).

ZAGREB - Hrvatska udruga sindikata održat će konferenciju za novinare o stanju u hrvatskom gospodarstvu (Trg kralja Petra Krešimira 4 u 10 sati).

PLETERNICA - Misno slavlje u povodu 50. obljetnice pobožnosti Gospi od suza koje će predvoditi požeški biskup msgr. Antun Škvorčević. Misi će biti nazočan i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (u 19 sati). Pobožnosti Gospi od suza u Pleternici su uvedene 1955., dvije godine nakon što je, kako se vjeruje u Sirakuzi proplakao Gospin kip nad patnjama jedne mlade bolesne žene.

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Dubravka Dadić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙