FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 29. kolovoza

ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 29. kolovoza.
ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 29. kolovoza.

BRUXELLES - Hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović dolazi u dvodnevni radni posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu gdje će se u ponedjeljak sastati s Palom Schmittom, predsjednikom izaslanstva Europskog parlamenta u Zajedničkom parlamentarnom Odboru EU - RH.

DEN HAAG - Završne riječi u predmetu "Halilović" na Međunarodnom kaznenom sudu u Den Haagu (ICTY).

VARŠAVA - Međunarodna konferencija posvećena 25. godišnjici osnivanja sindikata Solidarnost. Na skup su pozvani predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso, bivši češki predsjednik Vaclav Havel i njemački predsjednik Horst Koehler.

BRUXELLES - Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso sastaje se s bugarskim premijerom Sergejom Staniševim. Europska komisija trebala bi krajem listopada objaviti izvješće o bugarskoj spremnosti za priključenje EU. Ta bi zemlja punopravnom članicom EU trebala postati 1. siječnja 2007.

GAZA - Visoki predstavnik EU za vanjsku politiku i sigurnost Javier Solana, koji je u nedjelju započeo trodnevni posjet Bliskom istoku, kao prvi visoki političar koji posjećuje to područje nakon izraelskog povlačenja iz Gaze i sa Zapadne obale, trebao bi se u Gazi sastati s predsjednikom Palestinske samouprave Mahmudom Abasom i premijerom Ahmedom Koreijem.

MOSKVA - Radni posjet šefa talijanske vlade Silvia Berlusconija Rusiji, a s predsjednikom Vladimirom Putinom sastat će se u njegovoj rezidenciji u Sočiju na Crnom moru.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Damir Margetić

Prije podne: Darko Vlahović

Poslije podne: Sonja Djerasimović

Navečer: Duška Gerić Koren

Tel: ++385-1-48-08-645

Fax: ++385-1-48-08-822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙