FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Piškulić i Tore najbolji na Croatia kupu

TRILJ, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Na terenima Konjičkog kluba "SvetiMihovil" iz Trilja - na istočnom rubu Sinjskog polja održano ječetvrto kolo konjičkog Croatia kupa u preponskom jahanju i to ukategorijama seniora i juniora.
TRILJ, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Na terenima Konjičkog kluba "Sveti Mihovil" iz Trilja - na istočnom rubu Sinjskog polja održano je četvrto kolo konjičkog Croatia kupa u preponskom jahanju i to u kategorijama seniora i juniora.

U seniorskoj konkurenciji najuspješniji je bio Saša Tore iz Zagreba a u juniorskoj Patricija Piškulić također iz Konjičkog kluba Zagreb.

Sve je proteklo u najboljem redu, kazao je predsjednik KK Sv. Mihovil Tihomir Ajduković čiji je klub uz glavnog organizatora Hrvatski konjički savez bio suorganizator i domaćin. Ajduković je posebno zadovoljan što je baš njegovom klubu, koji je inače osnovan prije četiri godine i u ergeli ima 29 konja, pripala čast da bude domaćin ovako značajnog sportskog događaja.

Prethodna tri kola održana su na Brijunima, u Đakovu i Zagrebu a preostala dva do konca godine biti će u Varaždinu i Osijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙