FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet pojačan, kolone na južnom ulazu u Sv. Rok i na Lučkom

ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je na većini cesta srednjedo pojačane gustoće, na autocesti A1 Zagreb-Split ispred južnog ulazau tunel Sv. Rok, u smjeru Zagreba, promet teče usporeno u koloni dugojoko 3 kilometra, a pojačan je i izlaz na naplati Lučko, gdje vozila jekolona od oko 2,5 kilometra, izvijestio je popodne u 16,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je na većini cesta srednje do pojačane gustoće, na autocesti A1 Zagreb-Split ispred južnog ulaza u tunel Sv. Rok, u smjeru Zagreba, promet teče usporeno u koloni dugoj oko 3 kilometra, a pojačan je i izlaz na naplati Lučko, gdje vozila je kolona od oko 2,5 kilometra, izvijestio je popodne u 16,30 sati Hrvatski auto-klub.

Mjestimice su mokre i skliske ceste u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Istri te na Kvarneru.

Danas do 23 sata na snazi je zabrana kretanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama.

Do 10. rujna, zbog radova je zatvorena dionica ceste D41 Gola-Gotalovo, pa se vozi obilazno kroz Repaš i Molve.

Na graničnim prijelazima (GP) Bregana i Macelj pojačan je izlazak osobnih vozila iz Hrvatske. Na Bregani je kolona duga oko 1,5 kilometar, a na GP Macelj oko 4,5 kilometra.

Putnički promet je povremeno pojačan na izlazu iz Hrvatske na graničnim prijelazima u Istri.

Ulazak putničkih vozila u Hrvatsku pojačan je na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Bajakovo, Županja i Slavonski Brod.

Na GP Davor promet je prekinut zbog remonta skele.

Trajekti plove redovito.

Povremeno je pojačan promet u trajektnim lukama Žigljen, Mišnjak i Jablanac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙