FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na autocesti kod Slavonskog Broda prometuje se jednim trakom

ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na 198. kmautoceste A3 Bregana-Županja, između Lužana i Slavonskog Broda, usmjeru Županje promet teče jednim trakom, na ostalim cestama promet jeslabe gustoće i na ostalim cestama teče bez zastoja, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK) .
ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na 198. km autoceste A3 Bregana-Županja, između Lužana i Slavonskog Broda, u smjeru Županje promet teče jednim trakom, na ostalim cestama promet je slabe gustoće i na ostalim cestama teče bez zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK) .

Magla smanjuje vidljivost na cestama kroz Liku, posebice na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Otočac do tunela Sv. Rok te na širem području Županje. Mjestimice mokrih i skliskih kolnika su ceste u Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri te na Kvarneru. Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorskim cestama, te duž Jadranske i Ličke magistrale, upozoravaju iz HAK-a.

Podsjećaju da je danas na snazi je zabrana kretanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama od 12 do 23 sata.

Od 5.45 sati nakon povlačenja vode otvorena je D 46 Vinkovci-Tovarnik kroz mjesto Srijemske Laze.

Do 10. rujna, zbog radova je zatvorena dionica ceste D41 Gola-Gotalovo, pa se vozi obilazno kroz Repaš i Molve.

Do 4. rujna, zbog pirotehničkog pregleda i pretraživanja terena, svakodnevno će se zatvarati D7 između Bilja i Osijeka, od 8 do 14 i od 16 do 20 sati, a vozila će se propuštati posljednjih 15 minuta u satu. Iz istog razloga, do 1. rujna, zatvara se dio ceste D 4 Županja-Lipovac južno od Lipovca, i D 57 Nijemci-Lipovac kod Lipovca, svaki dan od 8 do 18 sati, a vozila će se također propuštati posljednjih 15 minuta u satu.

Zbog radova na čvoru Jankomir (A 3), zatvoren je krak Sv. Nedelja-Zaprešić. Vozi se zaobilazno: Škorpikova-Aleja Bologne.

Do daljnjeg je zatvoren dio Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer: Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Do 5. rujna za sav se promet zbog razminiranja zatvara dio D42 Josipdol-Poljanak, zbog razminiranja u zoni dionice od Saborskog do Ličke Jasenice, svaki dan od 8 do 18 h, pa se vozila propuštaju posljednjih 15 minuta u satu - zbog urušavanja kolnika, županijska cesta 3055 Samobor-Jastrebarsko, u Plešivici, zatvorena je za vozila iznad 5 tona ukupne mase, osim autobusa.

Na GP Bregana pojačan je izlazak osobnih vozila, nema dužih čekanja. Na ostalim graničnim prijelazima promet rijedak.

Skela na GP Svilaj nakon smanjenja vodostaja rijeke Save ponovno vozi.

Trajekti plove redovito, izvijestio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙