FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hitzfeld odbio kijevski Dynamo

KIJEV, 26. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Bivši trener njemačkihbundesligaša, Borussie Dortmund i Bayern Munchena, Ottmar Hitzfeld(56) odbio je ponudu da preuzme kijevski Dynamo.
KIJEV, 26. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Bivši trener njemačkih bundesligaša, Borussie Dortmund i Bayern Munchena, Ottmar Hitzfeld (56) odbio je ponudu da preuzme kijevski Dynamo.

Nakon neočekivanog ispadanja u kvalifikacijama Lige prvaka gazda Dynama, Igor Surkis ponudio je posao njemačkom stručnjaku, koji je osvojio dva europska naslova - prvi s Borussiom 1997. godine, a četiri godine kasnije i na klupi Bayerna. S ove dvije momčadi osvojio je i šest naslova njemačkog prvaka.

"Odbio sam ponudu za trenera i sportskog direktora. Možda postanem savjetnik u klubu, no trenutačno nema nikakvih izgleda da preselim u Kijev," poručio je Hitzfeld.

Prema pisanju ukrajinskog tiska, Surkis je na pregovore pozvao i Španjolca Javiera Clementea, te Francuza Paula Le Guena.

Dynamo je u drugom pretkolu Lige prvaka ispao od švicarskog Thuna, a trenutačno zauzima drugu poziciju u ukrajinskom prvenstvu sa četiri boda manje o lidera Šahtara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙