FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 26. kolovoza

ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 26. kolovoza.
ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 26. kolovoza.

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade Republike Hrvatske. (12 sati, Vlada Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare Joze Radoša, člana saborskoga Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u obavljanju javnih dužnosti u vezi s poslovanjem tvrtki u vlasništvu ili djelomičnom vlasništvu Radimira Čačića i Zlatka Tomčića. Tema konferencije je "Saborsko povjerenstvo kao oružje za obračun s političkim protivnicima" (11 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Ivana Kukuljevića).

RIJEKA - Konferencija za novinare potpredsjednika Hrvatske stranke prava (HSP) Tončija Tadića na kojoj će biti riječi o slovenskoj najavi proglašenja epikontinentalnoga pojasa i ekološko-ribolovne zone u Jadranu te aferi vezanoj za Liburnia Riviera hotele (11 sati, hotel "Bonavia").

OSIJEK - Konferencija za novinare predsjednika udruge "Pokret za Slavoniju i Baranju" Branimira Glavaša. Tema konferencije su aktualnosti političkoga života (11 sati, prostorije Udruge, Gundulićeva 5).

OSIJEK - Konferencija za novinare načelnika Policijske uprave (PU) osječke Vladimira Fabera na kojoj će izvijestiti javnost o završenim postupanjima u vezi s provjerama o navodnomu protupravnom ponašanju policijskih djelatnika dana 10. na 11. kolovoza za koje ih je optužio Adonis Hodžić. Naime, Adonis Hodžić, hrvatski branitelj i 70-postotni invalid Domovinskoga rata, prošli je tjedan optužio osječku policiju za protupravno privođenje i iznuđivanje potpisa koji bi teretio Branimir Glavaša (10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Vijeća za elektroničke medije. Tema konferencije je odluka Vijeća o dodjeli sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnost elektroničkih medija (12 sati, dvorana Tiska, Slavonska avenija 4).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnih hrvatskih sindikata na kojoj će čelnici toga sindikata govoriti o temi "Za nastavak i daljnju privatizaciju u Hrvatskoj nužan je prethodni nacionalni dogovor" (10,30 sati, prostorije Nezavisnih hrvatskih sindikata, Vodovodna 11).

DUBROVNIK - Svečano proglašenje i dodjela 30. Nagrade Orlando za umjetničke domete na 56. Dubrovačkim ljetnim igrama (11 sati, Atrij palače Sponza).

ZAGREB - Svečano otvorenje 38. Međunarodnoga festiivala kazališta lutaka (PIF), koji će se održati od 26. kolovoza do 2. rujna i posvećen je ruskomu lutkarstvu. Na ovogodišnjem PIF-u sudjelovat će 19 kazališta iz 11 zemalja. Na festivalu će biti predstavljena najstarija ruska lutkarska škola - Sanktpeterburška državna akademija kazališne umjetnosti, koja je lani obilježila 225. godina djelovanja. Festival će otvoriti predstava "Škrtac" koju je po Moliereu postavila barcelonska družina Tabola Rassa (20 sati, Zagrebačko kazalište lutaka, Trg kralja Tomislava 19).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Marko Curać

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

(Hina) xipet ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙