FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka - Litex 2:1

RIJEKA, 25. kolovoza 2005. (Hina) - U uzvratnom susretu drugog pretkolaKupa UEFA nogometaši Rijeke pobijedili su na stadionu Kantrida pred8.000 gledatelja bugarski Litex 2:1 (0:1), međutim nisu uspjeliizboriti nastavak natjecanja.
RIJEKA, 25. kolovoza 2005. (Hina) - U uzvratnom susretu drugog pretkola Kupa UEFA nogometaši Rijeke pobijedili su na stadionu Kantrida pred 8.000 gledatelja bugarski Litex 2:1 (0:1), međutim nisu uspjeli izboriti nastavak natjecanja.

U prvom susretu Litex je slavio 1:0 i zbog pogotka postignutog na Kantridi osigurao je mjesto u sutrašnjem ždrijebu prvog kola najmasovnijeg europskog nogometnog natjecanja.

Litex je poveo pogotkom Cailleta iz jedanaesterca u posljednjoj minuti prvog poluvremena. U nastavku susreta domaćin je uspio preokrenuti rezultat, no to nije bilo dovoljno. Krpan je izjednačio u 64. minuti, nakon što je promašio kazneni udarac, no odbijenu loptu ipak je poslao u mrežu. Pobjedu Rijeci osigurao je Krunoslav Rendulić u trećoj minuti sudačke nadoknade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙