FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liverpool i CSKA za prvi naslov sezone

MONACO, 25. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Europski nogometni prvakLiverpool i pobjednik Kupa UEFA, moskovski CSKA u petak će se u Monacuna stadionu Louis II (20.45 sati) boriti za prvi europski trofej ovesezone - Superkup.
MONACO, 25. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Europski nogometni prvak Liverpool i pobjednik Kupa UEFA, moskovski CSKA u petak će se u Monacu na stadionu Louis II (20.45 sati) boriti za prvi europski trofej ove sezone - Superkup.

"Redsi" su do sada dva puta slavili u Superkupu, a trećim trijumfom pridružili bi se Ajaxu i Milanu - jedinim klubovima koji su slavili tri puta. CSKA još uvijek čeka na prvi naslov. Liverpool je prvi put slavio 1997. godine pobijedivši u dvije utakmice njemački HSV (1:1, 6:0), a drugi put 2001. godine pobijedivši munchenski Bayern 3:2.

Menadžer engleske momčadi Rafael Benitez još uvijek nije siguran hoće li se kapetan momčadi Steven Gerrard oporaviti od ozljede lista, koju je zadobio u posljednjem ligaškom susretu.

"Nastup Gerrarda je upitan, konačnu odluku donijet ćemo nakon konzultacija s liječnicima," kazao je Benitez.

Niti Rusi neće nastupiti u kompletnom sastavu - hrvatski reprezentativac Ivica Olić se ozlijedio u dvoboju protiv Brazila i za njega je sezona završena, a upitan je i nastup Brazilca Vagnera Lovea.

Problema imaju i organizatori kojima nedostaje 500 ulaznica, koje su nestale. Naime, još uvijek nije utvrđeno jesu li one ukradene ili slučajno zametnute.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙