FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Newcastle dogovorio odštetu za Owena

LONDON, 24. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Čelnici engleskog nogometnogpremierligaša Newcastle Uniteda i španjolskog velikana Real Madridadogovorili su odštetu za Michaela Owena i napadač engleske nogometnereprezentacije sve je bliže povratku u domovinu.
LONDON, 24. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Čelnici engleskog nogometnog premierligaša Newcastle Uniteda i španjolskog velikana Real Madrida dogovorili su odštetu za Michaela Owena i napadač engleske nogometne reprezentacije sve je bliže povratku u domovinu.

Posljednja prepreka u realizaciji ovog transfera je dogovor između Newcastlea i samog igrača. Iako nema ništa protiv prelaska u tabor "Svraka" Owen želi na posudbu, dok se čelnici Newcastlea tome protive.

"Uspjeli smo pronaći zajednički jezik s čelnicima Reala i Owen je korak do St. James' Parka," potvrdio je predsjednik kluba Freddy Shepherd.

Ukoliko se ovaj transfer realizira Owen će postati najskuplji igrač u povijesti Newcastle Uniteda. Dosadašnji rekord drži transfer Alena Shearera iz Blackburna za 22.5 milijuna eura.

Owen je u "Kraljevski klub" stigao prošle sezone iz Liverpoola za 11.8 milijuna eura, međutim nije se previše naigrao. Iako je praktički svaku utakmicu započeo na klupi postigao je 16 pogodaka, no trener Vanderley Luxemburgo nije mu previše vjerovao i ovoga ljeta angažirao je dvojicu napadača Brazilce Robinha i Julia Baptistu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙