FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Evakuacija naselja u pojasu Gaze završava u ponedjeljak navečer

NETZARIM, 22. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Evakuacija naselja u pojasuGaze završit će u ponedjeljak navečer, kazao je vojni dužnosnikzadužen za tu operaciju general Dan Harel novinarima.
NETZARIM, 22. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Evakuacija naselja u pojasu Gaze završit će u ponedjeljak navečer, kazao je vojni dužnosnik zadužen za tu operaciju general Dan Harel novinarima.

"Prvi stadij operacije završit će večeras", što znači "evakuaciju svih izraelskih građana iz pojasa Gaze", izjavio je general Harel.

Rušenje kuća naseljenika u pojasu Gaze završit će "za dva i pol tjedna", ranije od predviđenog, izjavio je u ponedjeljak u Netzarimu general izraelske vojske Uzi Moskovitch, zapovjednik divizije 340, jedne od triju divizija izraelske vojske koje su sudjelovale u operaciji prisilne evakuacije naselja u Gazi, započete 17. kolovoza.

Netzarim je u ponedjeljak bilo posljednje od 21 naselja u Gazi koje je trebalo evakuirati.

Nekoliko tisuća protivnika plana izraelskog povlačenja krenut će u ponedjeljak navečer prema sjeveru Zapadne obale radi prosvjeda protiv predviđena preseljenja četiriju izolirana židovska naselja koje bi načelno trebalo početi u utorak, objavljeno je iz glavne organizacije naseljenika Yeshe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙