FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 9,30 sati.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 9,30 sati.

ZAGREB - Područje Slavonskog Broda zahvatilo je jučer kasno popodne oko 17,30 sati jače nevrijeme s kišom, vjetrom i grmljavinom, a sitni led padao je na području Starog Slatnika i Novoga Grada, izvijestio je jutros Državni centar 112. Jak vjetar i kiša srušili su nekoliko stabala uz autocestu kod Brodskog Stupnika, koje su uklonili djelatnici Hrvatskih autocesta. Na području grada Slavonskog Brod bilo je poplavljenih kolnika, začepljenja odvodnih kanala i poplava podruma, na čemu su angažirani vatrogasci i interventne komunalne službe.

ZAGREB - Hrvatske vode uspostavile su mjere izvanredne obrane od poplave za područje Međimurske županije, na rijeci Muri, dionice 39 i 40, izvijestio je jutros Državni centar 112. Mjere izvanredne obrane od poplava uspostavljene su nakon što je jutros u četiri sata na rijeci Muri kod vodomjerene postaje Mursko Središće, izmjeran vodostaj od plus 360 centimetara, s tendencijm porasta.

ZAGREB - Zbog noćašnjih jakih oborina došlo je do poplava na području Jastrebarskoga i Samobora, izvijestio je jutros Državni centar 112. Kod Jastrebarskog su poplave u mjestu Cvetković i u Gornjoj Jaski, te u Ulici bana Jelačića i okolnim ulicama. Voda se izlila iz odvodnog kanala i potekla ulicom. Poplavljeno je više kuća i podruma, a visina vode na ulici dosezala je 20 centimetara. Zatvorena je cesta u Donjem Desincu (stara Karlovačka cesta). U Samoboru se izlio potok Gradina, voda je poplavila okolne kuće te cestu i odnijela jedan automobi. U Gradnjici se izlio potok Bregančica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙