FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na autocesti Zagreb-Split, kolone kod Sv. Roka i Male Kapele

ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Kroz tunel Mala Kapela vozi senaizmjence zbog prometne nesreće u tunelu, izvijestio je Hrvatskiauto-klub u 11,45 sati.
ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Kroz tunel Mala Kapela vozi se naizmjence zbog prometne nesreće u tunelu, izvijestio je Hrvatski auto-klub u 11,45 sati.

Na autocesti A1 Zagreb-Split promet je pojačan. Na južnom ulazu u tunel Sveti Rok kolona vozila je oko 6,5 kilometra, te i dalje raste. Na južnom ulasku u tunel Mala Kapela kolona je duga 2 kilometra.

Zbog teške prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na izlasku iz tunela Tuhobić, za sav promet zatvorena je dionica čvor Oštrovica-čvor Delnice.

U većem dijelu Hrvatske, osim u Slavoniji, kolnici su mokri i skliski.

Na graničnom prijelazu Macelj znatno je pojačan izlazak putničkih vozila iz Hrvatske. Vozila se povremeno preusmjeravaju na prijelaz Lupinjak.

Izlazak iz Hrvatske pojačan je i na GP Bregana, i čeka se oko 15 minuta. Ulazak u Hrvatsku je pojačan na GP Bajakovo a povremeno i na Županji te Staroj Gradišci. Na većini ostalih prijelaza prometuje se bez duljih zastoja.

Trajekti plove redovito.

U trajektnim lukama Mišnjak i Brestova pojačan je priljev vozila te su moguća čekanja na ukrcaj. Na Žigljenu je kolona vozila duga oko 1,5 kilometar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙