FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinj: Trojica mrtvih u prometnoj nesreći

SINJ, 20. kolovoza 2005. (Hina) - U sudaru dvaju osobnih automobiladanas oko 17 sati u Sinju su poginula obojica vozača, a dvojicasuvozača iz jednog automobila teško su ozlijeđena, od kojih je jedannakon nepunog sata umro u splitskoj Kliničkoj bolnici.
SINJ, 20. kolovoza 2005. (Hina) - U sudaru dvaju osobnih automobila danas oko 17 sati u Sinju su poginula obojica vozača, a dvojica suvozača iz jednog automobila teško su ozlijeđena, od kojih je jedan nakon nepunog sata umro u splitskoj Kliničkoj bolnici.

Poginuli su vozač audija splitskih registarskih oznaka Franjo Antolović (36) iz okolice Livna, koji je izlazio iz sporedne na glavnu cestu, i vozač BMW-a, također splitskih registarskih oznaka, Zdenko Jenjić (29) iz Glavica, koji je vozio glavnom cestom od grada prema sportskom aerodromu.

Dvojica suputnika u audiju teško su ozlijeđeni i hitno su prevezeni u splitsku Kliničku bolnicu, gdje je Ivo Mijatović (54) iz Šibenika umro nakon nepunog sata, a drugi suputnik V.Š. (30) iz Omiša nije u životnoj opasnosti, doznaje se od liječnika na hitnom Kirurškom odjelu u Splitu.

Očevid su obavili sinjski policijci i istražni sudac splitskog Okružnog suda Davor Svalina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙