FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: I dalje pojačan promet na prometnicama i graničnim prijelazima

ZAGREB, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je pojačan u oba smjera nasvim glavnim prometnicama, kod tunela Sveti Rok kolona vozila premamoru duga je oko 4,5 kilometra, a u smjeru unutrašnjosti oko 10kilometara, zbog čega se promet povremeno preusmjerava s čvoraMaslenica i Posedarje dalje prema Gračacu, izvijestio je u 18,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je pojačan u oba smjera na svim glavnim prometnicama, kod tunela Sveti Rok kolona vozila prema moru duga je oko 4,5 kilometra, a u smjeru unutrašnjosti oko 10 kilometara, zbog čega se promet povremeno preusmjerava s čvora Maslenica i Posedarje dalje prema Gračacu, izvijestio je u 18,30 sati Hrvatski auto-klub.

Na izlazu Orehovica s autoceste A 6 Rijeka-Zagreb stvara se kolona vozila u duljini od 2 kilometra.

Duži su zastoji mogući i na riječkoj obilaznici, kao i na dijelu Jadranske magistrale Split-Omiš-Makarska, te uz ostala veća turistička mjesta.

Na graničnom prijelazu Macelj kolona vozila na izlazu iz Hrvatske duga je 7 do 8 kilometra, te se vozila povremeno preusmjeravaju na GP Lupinjak gdje je kolona vozila duga oko 6 kilometra.

Na GP Bregana osobna vozila na izlasku iz Hrvatske čekaju oko pola sata, pa i dulje.

Na Goričanu, Macelju, Pasjaku, Staroj Gradiški i Bajakovu pojačan je putnički promet na ulasku u Hrvatsku, a na Rupi na izlasku.

Na izlazu Buje prema prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona vozila duga oko 10 kilometar, sve do naplate Mirna.

Trajekti plove redovito.

U trajektnoj luci Jablanac za otok Rab kolona vozila duga je oko 3,5 kilometra, a u povratnoj luci Mišnjak je oko 2 kilometra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙