FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stonesi kreću na svjetsku turneju koju već prati polemika

BOSTON, 20. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Čuvene svjetske rock legende,članovi skupine Rolling Stones počinju u nedjelju u Bostonu novusvjetsku turneju, koju već prati polemika u vezi nove pjesme "SweetNeo Con", koja se okrutno obraća američkim neokonzervativcima.
BOSTON, 20. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Čuvene svjetske rock legende, članovi skupine Rolling Stones počinju u nedjelju u Bostonu novu svjetsku turneju, koju već prati polemika u vezi nove pjesme "Sweet Neo Con", koja se okrutno obraća američkim neokonzervativcima.

Taj prvi koncert će biti prigoda za prvo preslušavanje pjesme koja će se naći na albumu "A Bigger Bang".

Ipak postoji malo opasnosti da veterani rocka izazovu gnjev ili bojkot koje su doživjeli članovi country skupine Dixie Chicks, kada su izjavili da se srame što su iz Teksasa poput predsjednika Georgea W. Busha.

Neke objavljene riječi pjesme "Sweet Neo Con" prije izazivaju oduševljenje obožavatelja Stonesa, nego što iritiraju pobornike stanovnika Bijele kuće ili osoba kojima je pjesma izravno upućena, a koje skupina ni u jednom trenutku ne imenuje.

"Sloboda za sve, demokracija je naš stil, osim ako ste protiv nas, onda je to zatvor bez procesa. Govoriš da si kršćanin, a ja te nazivam licemjerom, govoriš da si domoljub, a ja mislim da si pun s.....", pjeva Mick Jagger.

Uz to turneja počine u tradicionalno demokratskom Bostonu, gradu Johna Kerryja i Johna Fitzgeralda Kennedyja.

Ulaznice za dva koncerta u Bostonu 21. i 23. kolovoza su prodane istog dana čim su stavljene u prodaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙