FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldinho produžava sa Barcom, Owen se vraća u Liverpool

MADRID, 19. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Brazilska mega-zvijezdaRonaldinho produžit će ugovor sa FC Barcelonom do 2010., a možda čak ido 2014., potvrdio je predsjednik Barce Joan Laporta, zadovoljan štosu nove ugvoore potpisali ključni igrači poput Carlesa Puyola, Deca iSamuela Etooa.
MADRID, 19. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Brazilska mega-zvijezda Ronaldinho produžit će ugovor sa FC Barcelonom do 2010., a možda čak i do 2014., potvrdio je predsjednik Barce Joan Laporta, zadovoljan što su nove ugvoore potpisali ključni igrači poput Carlesa Puyola, Deca i Samuela Etooa.

Ronaldinho i njegov brat koji je ujedno i njegov menađer pristali su na iznos od šest milijuna eura godišnje i zasad se jedino ne zna do kada će taj novi ugovor trajati. U novom ugovoru sva markentinška prava ravnopravno će dijeliti igrač i klub.

Istodobno, Real Madrid će najverovatnije prihvatiti ponudu Liverpoola od 17 milijuna eura za Michaela Owena, a za novac dobijen od prodaje Engleza "Kraljevski klub" namjerava od Seville kupiti braniča Sergia Ramosa.

Deportivo La Coruna će prihvatiti ponudu Newcastle Uniteda za napadača Alberta Luquea, dok klub iz Galicije napušta i Argentinac Aldo Duscher kojeg prodaju u rimski Lazio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙