FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pierce Brosnan oprostio se od uloge Jamesa Bonda

NEW YORK, 18. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Pierce Brosnan saznao je danjegove usluge u svojstvu Jamesa Bonda više nisu potrebne putemjednostavnog i iznenađujućeg telefonskog poziva, piše časopisEntertainment Weekly koji izlazi u petak.
NEW YORK, 18. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Pierce Brosnan saznao je da njegove usluge u svojstvu Jamesa Bonda više nisu potrebne putem jednostavnog i iznenađujućeg telefonskog poziva, piše časopis Entertainment Weekly koji izlazi u petak.

"Jedan telefonski poziv i bilo je gotovo", rekao je 52-godišnji irski glumac časopisu u vezi odluke producenata filmova o Jamesu Bondu da potraže drugog glumca za ulogu britanskog uglađenog superšpijuna.

Brosnan je glumio u četiri filma o Bondu. Rekao je kako su ga producenti, prije nego su prekinuti pregovori, pozvali da odglumi Bonda i peti put.

Njegov odlazak značio je "potres za sistem", kazao je Brosnan, iza čega je uslijedio "veliki osjećaj smirenosti. Pomislio sam... sad mogu raditi štogod želim. Nisam vezan za njih niti ikog drugog. Tako da je to bio oslobađajući osjećaj", dodao je Brosnan.

U novom filmu "The Matador" glumi prostačkog ubojicu i ženskara.

U petom nastavku u ulozi Bonda mogao bi ga zamijeniti hrvatski glumac Goran Višnjić koji je ušao u uži izbor potencijalnih agenata 007. Konkurencija su mu Englez Henry Cavill (22), Australac Alex O'Lachlan (28) te škotski veteran Ewan Stewart (47).

Najnoviji film o Jamesu Bondu zvat će se "Casino Royale", a budućem agentu 007 partnerica će biti Camilla Power.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙