FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednjeg gust i teče bez zastoja

ZAGREB, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je srednjegust i teče bez posebnih ograničenja, a na autocesti A1 Zagreb-Splitprema Zagrebu, na južnom ulazu u tunel Sv. Rok više nema kolone kao ikod izlaza sa autoceste A6 Rijeka-Zagreb, na čvoru Orehovica u smjeruRijeke, izvijestio je večeras u 23 sata Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je srednje gust i teče bez posebnih ograničenja, a na autocesti A1 Zagreb-Split prema Zagrebu, na južnom ulazu u tunel Sv. Rok više nema kolone kao i kod izlaza sa autoceste A6 Rijeka-Zagreb, na čvoru Orehovica u smjeru Rijeke, izvijestio je večeras u 23 sata Hrvatski auto-klub.

Na Jadranskoj magistrali (D8) dolazi do zastoja od Vodica prema Šibeniku, te na dionici Split-Omiš-Makarska. Vozi se u koloni i usporeno.

Ceste su mokre i skliske ceste na sjeveru i u središnjem dijelu unutrašnjosti Hrvatske, te mjestimice u Gorskom kotaru i Lici.

Sutra ujutro u 4 sata promet će biti prekinut kroz tunel Veliki Gložac na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u trajanju od 15 minuta, zbog radova miniranja. Iz istog razloga bit će zatvorena i dionica od tunela Javorove Kose do tunela Čardak sutra ujutro u 5 sati.

Do 25. kolovoza zatvoren je dio Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer: Slatina-Donji Miholjac-Našice.

U putničkom prometu na graničnim prijelazima nema gužve.

Zbog intenzivnih građevinskih radova na GP Bregana na ulasku u Hrvatsku često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa se preporučuju međunarodni prijelazi Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.)

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙