FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: od mora prema unutrašnjosti promet još gust

ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Na cestama od mora premaunutrašnjosti promet je još gust, ali postupno slabi, izvijestio jeHrvatski autoklub u 21 sat.
ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Na cestama od mora prema unutrašnjosti promet je još gust, ali postupno slabi, izvijestio je Hrvatski autoklub u 21 sat.

Na južnom ulazu u tunel Sv. Rok na autocesti Zagreb-Split nema više kolone u smjeru sjevera.

Smetnji u prometu ima na Jadranskoj magistrali prema sjeveru, gdje je na mnogim dionicama promet usporen. Prometna policija na većim raskrižjima regulira promet da bi spriječila čepove. Trenutno je najveći pritisak vozila na cesti Križišće-Hreljin-Meja, prema autocesti Rijeka-Zagreb, zbog velikog priljeva vozila s otoka Krka.

Na Ličkoj je magistrali promet također pojačan u smjeru Zagreba, a smanjen je protok vozila na području Slunja, otkud se prema Karlovcu vozi u koloni, na začelju brzinom od 20 km/h.

Na naplati Lučko na ulasku u Zagreb kolona vozila manja je od 1 km i ne čeka se duže. Starom Karlovačkom cestom vozi se nešto sporije, ali zasad bez zastoja.

Pojačan je promet i na izlasku s autoceste u Ivanjoj Reci, no također se ne čeka dugo.

Oprez u vožnji potreban je zbog mokrih i skliskih kolnika u srednjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te u Lici i Gorskom kotaru.

Na graničnom prijelazu Macelj kolona na izlasku duga je 1 km, a po potrebi će se vozila preusmjeravati na Lupinjak.

U otočna trajektna pristaništa ne dolazi više velik broj vozila, pa se na ukrcaj čeka najviše pola sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙