FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA Los Angeles: naslov za Clijsters

LOS ANGELES, 15. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Belgijska tenisačica KimClijsters pobjednica je WTA turnira u Los Angelesu svladavši u finalusa 6:4, 6:1 Slovakinju Danielu Hantuchovu.
LOS ANGELES, 15. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Belgijska tenisačica Kim Clijsters pobjednica je WTA turnira u Los Angelesu svladavši u finalu sa 6:4, 6:1 Slovakinju Danielu Hantuchovu.

Za 21-godišnju Belgijanku je to peti osvojeni turnir sezone i drugi zaredom jer je prošli tjedan bila najbolja u Stanfordu. Protiv Slovakinje je održala tradiciju jer ju pobijedila i sedmi puta zaredom. Clijsters fenomenalno igra u u Americi, od poraza od Henin u finalu US Opena 2003 dobila je 31 od 32 dvoboja, slavivši na turnirima u Indian Wellsu, Miamiu, Stanfordu i Los Angelesu, a jedini poraz bio je u četvrtfinalu San Diega od Kineskinje Shuang.

"Nisam baš očekivala da ću se nakon stanke tako brzo vratiti u svoju najbolju formu. Daniela je u prvom setu igrala odlično, imala sam dosta problema sa njezinim servisima, ali je nakon gubitka prvog seta potonula", kazala je Clijsters.

Hantuchova je ostala na jednom osvojenom turniru (Indian Wells 2002), ali je iznimno zadovoljna plasmanom u jedno WTA finale nakon više od godinu dana. Pomoglo joj je i odustajanje prve nositeljice Ruskinje Šarapove u četvrtfinalu.

Kim Clijsters (Bel/5) - Daniela Hantuchova (Slk) 6:4, 6:1

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙