FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet prema moru i unutrašnjosti sve rjeđi

ZAGREB, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Na glavnim je cestama promet premamoru i unutrašnjosti sve rjeđi, pred tunelom Sv. Rok kolone prema moruviše nema, a prema Zagrebu duga je oko 6 km, izvijestio je Hrvatskiautoklub u 20 sati.
ZAGREB, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Na glavnim je cestama promet prema moru i unutrašnjosti sve rjeđi, pred tunelom Sv. Rok kolone prema moru više nema, a prema Zagrebu duga je oko 6 km, izvijestio je Hrvatski autoklub u 20 sati.

Kod ulaza u tunel Mala Kapela nema čekanja, kao i kod naplata Lučko na ulasku u Zagreb.

Promet Ličkom magistralom teče bez zastoja. Gust je promet na prilaznim cestama grada Sinja iz svih smjerova, zbog velikog broja hodočasnika koji idu prema svetištu Gospe sinjske.

Sutra od 12 do 23 sata, na snazi će biti zabrana prometovanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama, te na blagdan Velike Gospe u ponedjeljak od 14 do 23 sata.

Zbog obilježavanja Dana grada Virovitice, zabranjeno je prometovanje ulicama kroz uži centar grada, postoji obilazak.

Na ulasku u Hrvatsku iz Slovenije povremeno je pojačan promet na GP Macelj i Bregana, a pojačan je promet i na GP Rupa i Pasjak, te na prijelazima u Istri - Plovanija i Kaštel. Čekanja su do pola sata. Kolona osobnih vozila na izlasku iz Hrvatske na GP Macelj duga je oko 3 km.

U trajektnom prometu kolona u Jablancu koja čeka na ukrcaj na trajekt za otok Rab duga je oko 3 km. U ostalim trajektnim lukama nema dužih čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙