FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet prema unutrašnjosti oslabio

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Promet prema unutrašnjosti znatnoje oslabio, a pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba više nemakolone, izvijestio je Hrvatski autoklub u 22 sata.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Promet prema unutrašnjosti znatno je oslabio, a pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba više nema kolone, izvijestio je Hrvatski autoklub u 22 sata.

U Lučkom je još pojačan izlaz s autoceste ali nema dužeg čekanja za naplatu cestarine. Ulaz vozila na autocestu također je oslabio, a pojačanje se ponovno očekuje tijekom noći, poslije 2 sata.

Promet Ličkom magistralom teče bez zastoja.

Večeras do 23 sata traje zabrana prometovanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama. Zabrana za ista vozila također je sutra od 4 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata, te na blagdan Velike Gospe u ponedjeljak od 14 do 23 sata.

Pojačan je ulaz na graničnom prijelazu Macelj, te izlaz gdje je kolona oko 25 km. Na GP Lupinjak također se čeka u koloni dugoj oko 6 km. Zbog vrlo duge kolone prema Macelju i Lupinjaku zatvoren je krak autoceste A 2 Zagreb-Macelj od čvora Začretje prema Krapini.

Mole se vozači da se upute prema Varaždinu i GP Dubrava Križovljanska ili na Breganu gdje je promet znatno slabiji. Na izlazu preko GP Plovanija i Kaštel kolona je duga oko 3 km.

U trajektnom je prometu stanje redovno, više se ne čeka za ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙