FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za utakmicu Hrvatska - Brazil tribina na Prokurativi

SPLIT,11. kolovoza 2005.(Hina) - Tribina za povijesnu prijateljskuutakmicu nogometnih reprezentacija Hrvatske i Brazila, što će se 17.kolovoza igrati na splitskom Poljudu, bit će postavljena i nasplitskoj Prokurativi, najavljeno je na današnjoj konferenciji zanovinare.
SPLIT,11. kolovoza 2005.(Hina) - Tribina za povijesnu prijateljsku utakmicu nogometnih reprezentacija Hrvatske i Brazila, što će se 17. kolovoza igrati na splitskom Poljudu, bit će postavljena i na splitskoj Prokurativi, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Član splitskog gradskog Poglavarstva zadužen za prosvjetu i šport Igor Boraska kazao je kako će postavljanje tribine i video zida omogućiti mnogobrojnim navijačima, koji zbog ograničenosti prostora neće moći nazočiti utakmici na poljudskom stadionu, da također uživaju u tom vrhunskom športskom događaju.

Program na Prokurativi počinje već u 17 sati, a u njemu sudjeluju Gego bend i brazilske plesačice te, nakon utakmice, Prljavo kazalište. Prije početka utakmice bit će podijeljeno i 30-ak ulaznica za utakmicu.

Postavljanje tribine omogućila je Zagrebačka pivovara kao dar građanima Splita, kazao je brand manadžer Ožujskog piva Božo Mekinić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙