FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće kod Kupara promet teče jednim trakom

ZAGREB, 10. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na Jadranskojmagistrali kod Kupara policija propušta vozila naizmjence, jednimtrakom, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 10. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali kod Kupara policija propušta vozila naizmjence, jednim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub.

U Istri i duž obale promet je gust na prilazu većim turističkim mjestima, a kraći su zastoji mogući u Šibeniku, te između Splita, Omiša i Makarske.

Na autocesti Zagreb-Split oštećen je kolnik ispred tunela Grič u smjeru Splita, zbog čega je promet preusmjeren s voznog na pretjecajni trak.

Večeras u 22,30 sati zbog miniranja južne cijevi tunela Čardak, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, promet će na 15 minuta biti prekinut između tunela Javorove Kose i Čardaka. Zbog izgradnje tunela Veliki Gložac kod Vrbovskog, na istoj autocesti, na 15 minuta će se u 20 sati i ujutro u 4 sata prekinuti promet kod tunela.

Osobna vozila u većem broju izlaze iz zemlje preko graničnog prijelaza Macelj, a ulaze preko prijelaza Stara Gradiška. Povremeno je pojačan teretni promet na izlasku preko Bajakova.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙