FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SRIJEDU, 10. KOLOVOZA

ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 10. kolovoza.
ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 10. kolovoza.

ZAGREB - Potpredsjednik DC-a Joško Morić na konferenciji za novinare osvrnut će se na izjave ministra vanjskih poslova SiCG Vuka Draškovića o vojno-redarstvenoj operaciji "Oluja" (DC) (Ilica 48, u 10,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnih hrvatskih sindikata o sindikalnoj košarici za prošli mjesec, te o troškovima vjenčanja (Vodovodna 11, u 10,30 sati)

PETRINJA - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić prevodit će euharistijsko slavlje, kojim će vjernička zajednica u Petrinji proslaviti blagdan svog zaštitnika sv. Lovre. Tim će se slavljem obilježiti i 10. obljetnica oslobođenja Petrinje te peta obljetnica posvete obnovljene crkve sv. Lovre, razorene tijekom Domovinskog rata (u 10,30 sati)

RIJEKA - Direktor Novog lista d.d. Zoran Borčić i predsjednik Nacionalne zaklade za znanost i visoko školstvo i tehnologijski razvoj Hrvatske Pero Lučin potpisat će ugovor o suradnji na promociji znanja i uvođenju nagrade Znanost za edukaciju i promociju znanstveno-istraživačkih radova studenata-znanstvenika na dodiplomskom studiju (Zvonimirova 20a, u 11 sati)

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

Dežurni urednici:

ujutro: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal

navečer: Milka Ćurković

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙