FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Topnik Svraka ne igra protiv Topnika

ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Najbolji strijelac Newcastlea inegdašnji engleski reprezentativni "topnik" Alan Shearer (35),najvjerojatnije naće zaigrati na otvorenju prvenstvene sezone protivlondonskih "Topnika".
ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Najbolji strijelac Newcastlea i negdašnji engleski reprezentativni "topnik" Alan Shearer (35), najvjerojatnije naće zaigrati na otvorenju prvenstvene sezone protiv londonskih "Topnika".

Kapetan "Svraka" iz Newcastlea je ozlijeđen i veliko je pitanje hoće li ga liječnici osposobiti za igru do nedjelje kad se Newcastle sastaje s Arsenalom. Nevolje trenera Newcastlea Graemea Sounessa nisu okončane ozljedom Alana Shearera kojemu je istegnut mišić lista, jer i drugi napadač iz prve postave, Shola Ameobi, ne može nastupiti zbog suspenzije (iz istog razloga neće igrati za Svrake ni u 2. kolu). Da stvar bude gora ljetos su Newcastle napustila dva njegova pričuvna napadača, Patrick Kluivert i Craig Bellamy, a za njih Souness još nije pronašao zamjene pa će šansu dobiti Michael Chopra i James Milner, koji su do sada rijetko igrali u prvom sastavu "Svraka", a možda i Kieron Dyer, koji je srednjak, ali ima i neke napadačke vrline.

Trener Newcastlea nije htio otkriti koliko je zabrinut zbog situacije s Alanom Shearerom uoči utakmice s Arsenalom pa je novinarima samo napomenuo da najboljeg strijelca "Svraka" nije vodio u Irsku na prijateljsku utakmicu s Bray Wanderersom koja se igrala u utorak navečer, a koja mu je trebala poslužiti kao generalna proba momčadi uoči početka prvenstva Engleske.

Usput napominjemo da na toj utakmici vrata Newcastlea nije branio reprezentativac Shay Given koji je lakše ozlijeđen pa se čuvao za susret s "Topnicima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙